Ingredients:
4 peres grosses
1 cullerada sopera de xarop d'atzavara
aigua bullint per cobrir les peres
50 g xocolata de garrofa
25 g coco ratllat
1. Pelar les peres deixant les cuetes intactes
2. Tallar una petita rodella de la base de cada fruita per a que s'aguanti dreta i col.locar-les en un bol
3. Barrejar el xarop d'atzavara amb l'aigua bullint i abocar sobre les peres. Deixar que es refredi una mica
4. Retirar les peres del xarop i assecar-les amb cura. Col.locar-les en una font grossa o en 4 platets
5. Trossejar la xocolata i posar-la en un bol resistent a la calor
6. Posar el bol en una olla amb aigua bullint fins que es desfaci la xocolata, remoure de tant en tant
7. Afegir la xocolata de garrofa desfeta sobre les peres amb una cullera, deixar que es solidifiqui una mica abans d'escampar amb el coco ratllat
8. Ficar a la nevera durant 2-3 hores i servir
Bon profit !
Todavía no hay comentarios.